Kamera Sigurie
User
200.00 Euro €

Kamera Sigurie

Tiranë, Tiranë, Data e publikimit: 03/10/2019 Data e modifikuar: 03/10/2019

Shiten kamera sigurie Hikvision.Kamerat jane HD.
Disponojme te gjitha aksesoret perkates si kabell,fisha,ushqyes,etj
Derojme ne Shqiperi,Kosove,Maqedoni,Itali,Gjermani,ETJ.
Nr cel:0672040416 whats up dhe viber.
Informohu per oferta!

Detajet e makinave

Jo
Jo

  Kontaktoni botuesin


  Kamera Sigurie

  200.00 Euro €
  0672040416
  Tiranë, Tiranë,

  Anonim

  Data e publikimit: 03/10/2019

  Data e modifikuar: 03/10/2019

  Views: 14

  Kontak