"AUTO XHET SALLA"
User
Kontakto me shitësin

"AUTO XHET SALLA"

Elbasan Tirane, Elbasan, Elbasan, Albania Data e publikimit: 16/03/2019 Data e modifikuar: 12/08/2019

OKAZION! "AUTO XHET SALLA" SHITET OSE JEPET ME QERA, OBJEKTI NDODHET NË TË DJATHTË ELBASAN-TIRANË. KA NJË SIPËRFAQE TRUALLI PREJ 1672 m2. KATI I PARË I NDËRTESËS KA NJË SIPËRFAQE PREJ 516 m2, KATI I DYTË KA NJË SIPËRFAQE PREJ 207 m2, SIPËRFAQJA PARA OBJEKTIT KA NJË SIPËRFAQE PREJ 1156 m2. KATI I PARË ËSHTË I NDARË NË NJË AUTO SERVIS, NJË DYQAN PJESË KËMBIMI , NJË BAR KAFE, DY DHOMA DHE DY BANJO. SERVISI ËSHTË I PAJISUR ME TË GJITHA MJETET BASHKËKOHORE DHE NË GJENDJE PUNE. KATI I DYTË MUND TË PËRDORET PËR ZYRA , AMBIENTE BANIMI ETJ I GJITHË OBJEKTI DHE TRUALLI ËSHTË I PAJISUR ME DOKUMENTA TË RREGULLTA. ÇMIMI PËR DHËNIEN ME QERA I NEGOCIUESHËM Çmimi i shitjes : I NEGOCIUESHËM PËR MË SHUMË INFORMACION NA KONTAKTONI NË NR. TEL 0692296353 OSE 0692528908.

  Kontaktoni botuesin


  "AUTO XHET SALLA"

  Kontakto me shitësin
  0692296353
  Elbasan Tirane, Elbasan, Elbasan, Albania

  xhet salla

  Data e publikimit: 16/03/2019

  Data e modifikuar: 12/08/2019

  Views: 55

  Kontak