Iphone 7Plus Perfekt . 32Gb
User
520.00 Lek

Iphone 7Plus Perfekt . 32Gb

Vlore, Vlorë, Vlorë, Albania Data e publikimit: 21/11/2018 Data e modifikuar: 12/08/2019

Shes Iphone 7 Plus Jet Black. Iphoni eshte bashk me kutin origjinale . Shoqerohet me karikues origjinal dhe kufje dhe te gjitha aksesoret qe kishte ne kutine e vet bashk me 6 covera .

  Kontaktoni botuesin


  Iphone 7Plus Perfekt . 32Gb

  520.00 Lek
  0699335865
  Vlore, Vlorë, Vlorë, Albania

  Iphone

  Data e publikimit: 21/11/2018

  Data e modifikuar: 12/08/2019

  Views: 158

  Kontak